Picky Posters

Kul att få verka Ambassadör åt Picky Posters!

 • Inredning,  Picky Posters

  Nyttja rabattkoden

  Betalt samarbete med Picky Posters.

  Nu kan ni använda rabattkoden på Picky posters om ni vill beställa hem 😀 Använd PATRICIAM25 så får ni 25% på ett helt köp av posters, gäller ej ramar. Kul nu inför våren att få uppdatera lite därhemma. Koden gäller från den 25:e mars (start igår) tom den 25:e april! Woop woop:))

 • Picky Posters

  Picky posters

  Äntligen har jag fått hem de fina posters som jag beställde från Picky Posters! Deras tryck är superfina och pappret som de använder har en fin matt finish samt kraftigt papper. Jag hade visst beställt hem fel storlek på ramen så jag måste sticka iväg och köpa en i rätt storlek 😀 Herregud, måste vara min graviditetshjärna. Men jag hängde upp bilden på Amalfikusten i sovrummet och tyckte det blev lite kul med min krans nertill. Blev ändå snyggt! Det som saknas här inne är våra gardiner men vi ska bara få golvet lagt först. Glöm inte nu att utnyttja min rabattkod som kickar igång den 25:e mars till och med 25 april, PATRICIAM25. Betalt samarbete med Picky posters.

  Att jag köpte citronerna är för att det påminner mig också om värme, sol och sommar samt så ville jag åt den härligt gula färgen. Och sedan fick det bli en Henri Matisse, lite konstfeeling här hemma. Jag har tyvärr inte bestämt mig helt vart de ska hänga då vi inte är klara med själva inredningen så jag får nog vänta lite med det.

 • Inredning,  Picky Posters

  Posters

  Jag har fått möjlighet till att verka ambassadör åt denna trevliga nätbutik Picky Posters som säljer superfina posters. Jag är ju igång med inredningen här hemma och som ni vet tycker jag att det där med att få leka med tavlor, byta ut etc är superkul. Jag inväntar min första beställning och jag funderar på vart här hemma de ska få hänga, blir nog i sovrummet. Här kommer lite bilder från deras sida. Håll utkik på Instagram och här då jag kommer snart få dela en rabattkod åt er som följer 😀