Inredning

Äldre möbler // Old furnitures

Idag råkade bli lite Vintageinspo till er. Jag hade inte riktigt planerat att jag skulle göra inlägg med äldre saker men fick sådan lust häromdagen att ta olika bilder för att sedan upptäcka att detta kan jag ju dela med mig. Så vi får kalla det för Lördagsvintage. Jag har nog haft med mig denna telefonbänk tidigare på bild, dock var det nog mer än ett år sedan nu. Jag har målat den själv och då valde jag denna starkare turkosa färg. Blev en härlig möbel att titta på och jag brukar flytta runt den här hemma. Den har varit i sovrummet för att sedan stå i hallen till köket. Man måste ju inte låsa sig fast med att var möbel har sin plats. // Today happened to be a little Vintageinspo to you. I had not really planned that I would post with older stuff but got such pleasure the other day to take different pictures to then discover this, I can share with you. So we’ll call it Saturday Vintage. I think I have had with me this phone bench earlier in the picture, however, it was probably more than a year ago now. I painted it myself and then I chose this stronger turquoise color. It’s lovely to look at and I tend to move around it at home. It has been in the bedroom and then in the hallway to the kitchen. One must not lock themselves stuck with each piece of furniture has its place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *