Vardag

En helt vanlig dag

Jag har vilat lite från bloggen, inte orkat skriva. Det har varit tungt med magen här hemma 😛 Och jag orkade inte ens måla några ägg!
Nu i Måndags var jag på tillväxtkontroll då min barnmorska ville säkerställa att fostret växer normalt och inte för snabbt och stort. Jag gick hela förra veckan och var orolig för detta men det känns bättre nu efter kontrollen då det visade en fullt normal storlek på bebis i dagsläget. Jag har hört massa historier från nära och kära som fött stora bebisar, vilka risker och vad det medför så därav min oro. Visst är det viktigast att barnet är friskt i slutändan men det är inte roligt för mig som gravid att få utstå detta. Så jag håller tummarna att allt fortsätter normalt nu sista veckorna. Jag är inne i vecka 33 nu så inte långt kvar! Det ska verkligen bli mysigt att få lukta på en nyfödd bebis igen. De doftar så gott! Lite sömn kommer det bli, kanske inte så mycket uppdateringar här men så får det vara. Bebisbubblan är ju lite speciell, men vem vet, jag kanske upplever den annorlunda denna gång.

Jag har inte tagit så många bilder denna graviditet då jag inte tycker det är så roligt att vara gravid. Man är bara större och otymplig, svullen och hormonerna far omkring. Man känner inte igen sin kropp, det är som att man inte är hemma. Jag har inte mycket kläder som kan bäras vilket gör det jättetråkigt och jag vägrar köpa en massa mammakläder som ändå inte kommer att användas sen. Jag verkligen avskyr att gå upp i vikt trots att jag vet att det är naturligt när man är gravid. Det spelar ingen roll vad folk säger, att man är fin etc etc det är hur man själv känner sig. Men jag försöker att inte hänga upp mig alltför mycket på det. Det får bli en massa promenader sedan med vagnen :PP Hoppas ni får en fin vecka, nu ska jag fortsätta att jobba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *