Vardag

En salig röra

 

Så här rörigt hade vi det igår. Det var varmt, vi var svettiga, jag gick omkring med mitt haltande (försökte vila emellanåt), persiennerna nerdragna då solen står rakt in i våra fönster på förmiddagen. Jag undrar vilken temperatur vi har här hemma för det känns nästan lika varmt som utomhus. Jag vek tvätt medan Sorin fick montera. Det är ett pussel med Ikeamöbler. Gör man ett litet fel så har man förstört allt och då måste man nästan börja om. Jag hörde några svordomar där och var från honom. och svetten rann på pannan.
Eftersom vi fick hem sakerna på kvällen så blev Sorin inte färdig förrän på natten någon gång. Jag höll mig vaken för att hålla honom sällskap för att tillslut ge upp. Tyvärr hade jag så ont i höften så jag kunde inte göra mycket mer än att försöka ligga ner och vila. Men för det andra så har jag inget tålamod med att montera möbler. Det där är inte min grej. Hade jag monterat så hade vi fått en sne byrå och en halvklar fåtölj att sitta i. Så jag får ta bilder sen för att visa vad som har hänt här hemma. Jag fick upp mina krokar i hallen samt min fina spegel från House Doctor hämtade Sorin till mig igår. Så snyggt och så nöjd är jag. Spegeln är jättefin och den passar utmärkt till vår antika byrå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *