Vardag

En tur till Dk igen


Det blev en tur till DK igår. Men vi bestämde att inte bege oss till det man brukar göra, att promenera längst med Ströget. För det har man gjort tusen gånger om. Så jag hittade lite tips på nätet och vi tog fart först genom Vesterbro för att hitta en gata som ska vara känd för sin parisieratmosfär. En rekommendation var ett café som heter Granola. Det blev en mysig stund där med cappuccino. Vi råkade först ira bort oss men hamnade bland helt fantastiska hus. Plötsligt visste vi inte om vi befann oss i England, Frankrike eller vart. Stilen på husen och runtomkring var så mysigt. Tyvärr kunde jag inte fånga det lika bra på bild. Skulle haft min systemkamera.

Det blev inte så många bra selfies på oss, vi var alldeles för lata att ta massa bilder. Vi ville snarare njuta av omgivningen och Köpenhamns andra stadsdelar. Vi promenerade längst med Fredriksbergs Allé och såg en massa vackra villor. Om dt är något jag älskar så är det att se byggnader i andra städer. Jag kan vandra i timmar för att se hur människor bor, hur husen är byggda etc.

 


Vi blåste nästan bort!!


Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för min, men att vila fötterna blev det.
En paus såklart i en rolig butik Rude! Jag måste helt klart åka dit igen för shopping, för nu ångrar jag att jag inte köpte hem en turban. Den var ju ändå snygg!. Men oj vilken pose jag fick till!

Fredriksbergs Allé

Påväg mot Fredriksbergs palats…Glömde ta foto på palatset. Hur kunde jag göra det!?


Efter fem timmars av promenad, lockarna nästan spikraka från blåsten av Köpenhamn, stod jag äntligen på en bro som visade vägen hem…

Godnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *