Inredning

Färger, färger och färger

Jag hämtade hem en massa kataloger igårkväll samt färgstickor. Det är verkligen himmelriket! Att få jobba med färger är nog ett av de bästa sakerna jag vet när det kommer till inredning 😀 Älskar, älskar och älskar det. Nedan är färgkarta från Beckers, verkligen vackra färger. Jag har också hämtat med från Jotun och Alcro.

Dessa färger har jag tänkt till Elenas rum. Färgerna till höger är tänkt att det ska vara till bergen som vi vill måla på ena väggen och de till vänster ska vara bakgrundsfärg/himmeln. Men jag letar mig fram så vi får se vart vi landar.

Jotuns färger

Soft teal, Tender green och Exhale tycker jag är riktigt vackra. Det är svårt att fånga här på bild men man kan ändå se vad jag är ute efter. Här får vi också se vart vi landar. Resten av lägenheten kommer vi att måla i antikvit från Beckers som vi har använt tidigare och är supernöjda med. Längtar tills första penseln dras! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *