Vardag

Första dagen på jobb

Det är såklart inte så mycket att göra på mellandagarna men kul är det att få komma iväg, gå igenom inlogg som behövs och se vart allt material ligger på kontoret. Att få prata lite med nya kollegor är alltid också roligt. Så det känns så skönt att få börja jobba igen 😀 Jag har som mål detta år att få dela med mig mer information om hur jag jobbar, om bostadsmarknaden, bilder på bostäder och annat kring jobbet som mäklare. Jag fick frågan igen nu på nyår hur det är att jobba som mäklare. Jag fick till och med frågan om vi tjänar bra! Alltså, det är så otrevligt och oförskämt att få denna fråga. Det är samma sak som att jag ska fråga nästa ‘Vad har du i lön?’. Men, jag är van och den som frågar får faktiskt aldrig några siffror, för detta anser jag vara privat. Men i allt detta så dyker det alltid upp frågor från folk och då tänker jag att det är ju ett intresse från människors sidor. Hur jobbar vi som mäklare? Så ni kommer snart få följa mig på en annan sida som vi håller på att bygga upp. Den ska bara vara fokus på mitt jobb. Så vill ni ha livsstil då är det här ni ska hänga:D Hoppas ni fortsätter att följa med på min resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *