Vardag

Glöm inte Pinterest


Godmorgon alla morgonpigga! Själv har jag varit uppe sen 8! Trots att jag gick och la mig sent igår för att det blev en sväng ut med tjejerna. Denna sommar är fantastisk. Men, jag vill bara påminna om att ni inte ska glömma Pinterest! Som jag skrivit tidigare, där hittar ni massor av inspiration från matlagning, resor, mode, bostäder…ja allt! Glöm inte att lägga till mig, vi ses där 😀

// Good morning all morning people! I’ve been up since 8 this morning but was hoping to sleep longer. Even if I was up late yesterday my eyes were just popping out. Just a reminder, don’t forget Pinterest. There you’ll find everything from travel, food, homes…yeah alot! Don’t forget to follow me there so see you at Pinterest 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *