Vardag

Härlig helg

Jag får en sådär härlig känsla att påsken börjar närma sig vilket betyder att våren börjar närma sig. Det är mer ljust nu när man vaknar och mörkret faller inte längre tungt på eftermiddagen. Att snart börja pynta lite till påsken är kul. Måla vackra ägg, köpa hem lite påskris och planera inför en god middag. Varje år sker ju är konstrundan i Skåne vid denna tidpunkt, ska inte påstå att jag har varit en trogen anhängare men visst har man tagit sig ett varv. Tråkigt dock då förra året blev inställt och det lär väl inte ske detta året heller.

Under April månad ska vi se till att få vårt golv bytt här hemma så det hinns med innan nästa lilla bebis kommer. Vi har valt ut ett snyggt golv som ska läggas i hela lägenheten. Köket kommer vi dock vänta med då planen är att få köket bytt nästa år så då är det inte lönt att lägga golvet där ännu.

Soffa, förvaringsmöbler och lite annat har vi kvar att fixa men annars så tror jag vi är ok för nu. Allt tar ju tid och kostar pengar så det görs ju inte alltid på en dag även om man gärna önskar det! Och jag som har mer tid hemma hade velat att allt skulle fixas direkt då jag ser det hela tiden. Lite jobbigt, jag tror att jag skulle behöva detoxa mig lite från alla inredningsflöden, vackra pinterestbilder och annat…

Nedan bild på Elena från gårdagen 😀 Nu måste jag se till att få i oss frulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *