Vardag

Härliga Fredag

Och så har vi haft en fin vecka igen och helgen ska bjuda på sol och minst 22 grader ute. Tack för det sommar! Vi åker på semester den 8:e augusti så det ska bli härligt, dock har jag fått höra att det har varit upp emot 40 grader i Sydeuropa. Hmmm, låter inte så jätte lockande. Har varit i sådan värme, inte roligt. Tur åker vi till Montenegro för att bada 😀

Vad har hänt idag då. Imorse tog vi en morgon promenad, jag lyckades se till att dammsuga upp här hemma och torka golven medan Elena sov och sen har vi lekt fram och tillbaka. Hon tar sig fram och det är så roligt att se hur hon upptäcker nya saker. Tänk att hon är sju månader. Jag måste skryta med att jag är så stolt över henne. Klipsk liten tjej och smartare kommer hon bli än oss här hemma.
Förresten, jag har fastnat för keps igen! Ni kanske inte har tänkt på det men använde aldrig keps tidigare. Eller sist var jag nog tonåring sist jag hade keps på mig. Men nu är jag helt hooked på det igen. Denna Puma har jag tagit över från mamma, så ingen ny modell. Trodde dock aldrig att jag faktiskt skulle få användning av den. Jag ska nog investera i en ny kanske lite snyggare än den jag har nu hehe…vi får se!

Trött tjej :PPP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *