Vardag

Helgen efter nyår

Det är nytt år, svårt att greppa som alltid. Ska vänja mig att säga 2020 nu. Som de flesta vet är jag igång med jobbet igen, så himla kul! Har ny energi och jag har träffat några av mina nya kollegor som har varit väldigt välkomnande på kontoret. Imorgon ska jag in och jobba då jag har möten att förbereda inför veckan.

Nedan är bilder från igår (lördag). Det blev en tur ut till pappa och hans sambo igår. Där hängde vi halva dagen och sedan hemåt inpå eftermiddagen. Kvällen var inte så rolig, vi hade tvättid och Elena ville inte sova……pust….

När man försöker ta en bild men blir sådär…

Idag begav vi oss ut till stan med mormor. Promenad ner till stan och promenad hem, jätteskönt trots kylan.

Hon gick omkring och kände sig viktig med sin hängselklänning hehe

Vi hamnade på AB Småland igen, men inte fika denna gång utan vi skulle fynda rea. Det blev dessa skor till Elena som de hade 50% på! Härligt:DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *