Mode

I necessären

Nu är det helg och man kan säga att jag har jobbat min första vecka efter föräldraledigheten. Det känns jättebra att vara igång igen men saknar Elena såååå mycket. Jag blir världens gladaste när jag kommer hem :DD Men hon har det hur bra som helst här hemma med sin pappa och det är verkligen mysigt att komma hem till de efter en dags arbete. Men till något helt annat. Det var ett tag sedan (om man inte räknar igår) som jag ens la upp något på smink/skönhetsprodukter. Jag la snabbt igår på sprayen från FACE Stockholm men hann inte mycket mer än så.

Jag har alltid önskat att vara den tjejen med en necessär fylld av smink som ligger i handväskan. Men jag måste nog göra er besvikna, jag är inte den tjejen. Jag menar, hur kul är det inte att få rota i någon annans necessär och upptäcka nya produkter, exklusiva märken och en härlig parfym.

Såhär ser min necessär ut just nu, men glömde en produkt och det är concealern. Den brukar jag alltid ha med för att fräscha upp under ögonen under dagen. Facial sprayen presenterade jag igår, en snygg bronzer från MAC är för mig ett alltid självklart alternativ att ha hemma och med sig.Det räcker att man sveper över lite under dagen för att fräscha till sig. Jag har fått Guccis nya parfym och i paketet fick jag en miniflaska! Så bra, har aldrig tänkt på att köpa parfym på det sättet tidigare. Så slipper jag ta med mig 50 ml i väskan. Så detta kommer jag hädanefter alltid att göra. Och såklart en scrunchie eller något annat gummiband. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *