Vardag

Lite gott & blandat

Ännu är inte helgen slut men tänkte uppdatera med lite bilder. Som ni såg på insta och som jag även skrev tidigare blev det grill i fredags och grill hos min pappa. Tackolov för fint väder när man är i karantän. Men vi har bara träffat min mamma en dag och sedan min pappa som själv håller sig i karantän dessa tider. Vi försökte hålla oss ute och inte sitta för nära. Undrar hur mycket det hjälper? Kanske helt fel att träffas men svårt när man vill umgås med sin familj…

På lördag morgon begav jag mig ut med Elena för att försöka springa lite men inte helt lätt med en vagn som inte är gjord för det samt så har jag inte sprungit på länge efter förlossningen!! Startade lite försiktigt i höstas men fick då ont i svanskotan så jag stoppade där igen.

Jag är rätt så trött på att platta ut lockarna och funderar på att låta luggen växa ut igen. Håret behöver vila och jag tappar fortfarande jättemycket hår efter graviditet/amning :((( Dags att köpa en ricin olja eller nått… Mina lockar är inte i bästa state of mind just nu.

Och till sist, Elena har alltid roligt när vi är någon annanstans än hemma hehe…. Men så är det väl! Hon var i alla fall inte svår att lägga när vi kom hem. Så där ja, ingen mer spännande påsk än såhär. Bara familjetid men det är ju så skönt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *