Vardag

Mjukis och stökigt hår

Jag försöker ta tag i att yoga nu när alla sover men går fortfarande omkring här hemma i mjukis, rufsigt hår och kaffe i handen. Älskar att bara vara. Dock kan jag inte sitta still, för jag vill ändå pilla på massa saker här hemma.
Men, ser ni bilden på min mage, och den röda fläcken? Ja, då ska jag berätta. Det kliar så in i h#@!te på grund av att jag blev bränd av en humla i fredags. Helt galet, så nu ska jag berätta hur.

Jag är på väg till bilen i P-huset Hyllie, pratar i telefon som vanligt och plötsligt bränner det till på magen! Jag tycker det är så konstigt, eftersom jag hör inget ljud och förstår verkligen inte vad som hände. Under tiden som jag pratar med Sorin så hör jag plötsligt ett litet surrande ljud och blir helt stressad och svettig. Jag upptäcker en humla som har fastnat i mitt hår! Kan ni se bilden framför er hur jag börjar hoppa och skrika OCH kastar telefonen i marken? Alltså, jag försöker bli av med humlan men vill inte ta med händerna så jag flaxar omkring med hörlurar och iPhone som om det vore mitt vapen. Då, äntligen ligger humlan på marken. Jag har gjort kaos för ingenting. Men hjärnan börjar spinna på att nu kommer jag få en allergisk reaktion, ingen är här för att hjälpa mig etc etc. Ja, ni kan ju själva fylla i resten.
Sorin får lugna ner mig per telefon, under tiden börjar jag köra ner mot utgången men då vill bommen inte öppna upp. Och jag börjar få panik igen tills jag samlar mig och ringer på hjälptelefonen. De hjälper mig så att bommen öppnar upp och jag kan nu köra ut. Allt för en humla som har bränt mig och skrämt mig…

Alltså det kliar sååå!

Det slutade med att jag lugnande ner mig, körde ut från garaget och fortsatte dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *