Vardag

Myspys med hösten


Okej, vad handlar hösten om då? Alla skriver att det är så mysigt, dags med tända ljus, mysigt mörker med en varm filt som omringar kroppen och en mysig tidning…eller Netflix kanske. Jag säger ‘Ja, absolut, det låter väl trevligt…MEN jag föredrar fortfarande sommar, sol och baaad’!! Eftersom denna sommar erbjud inget annat än regn så känns det som att Fru sol har glömt oss här uppe i Norden. Som att Herr väder hoppade över en årstid här i Sverige. Vad hände liksom? Jag som har lyckats vara duktig under juli månad (trots dåligt väder) att ta mig upp på morgonen för powerwalk för att nu inte kunna öppna de trötta ögonlocken. Okej då jag får väl hålla med att lite mysigt är det med höst…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *