Vardag

Nyårsafton

Det är grått väder, tyvärr ingen snö men frisk luft. Alla inväntar det nya året med spänning, eller? Inledningen stämmer inte med dagen eftersom nu när jag postar så är det Nyårsdagen. Jag skulle hinna posta detta dagen innan men det hanns inte med.
De senaste två-tre åren har jag känt lite ledsamhet att ett år har gått för att låta nästa år ta plats. Jag kan inte riktigt förklara men tror det har med att tiden går så fort och att man har lämnat tjugoårsåldern. Eller så är det att man har fått barn, och då påminns om tiden. Men det är inte så att jag har åldersnoja, absolut inte. Jag älskar att vara där jag är nu. Jag känner mig mer mogen, trygg och säker i mig själv. Jag har aldrig haft så bra självförtroende och självkänsla som jag har nu och detta måste jag säga känns så jä#%a skönt! Såklart att det sviktar ibland men inte alls som det gjorde när jag var 25. Jag litar på mig själv och min tro. Jag litar på mina beslut och behöver inte fråga tusen gånger för att få det bekräftat. Jag känner mig fri från människor som inte gör någon nytta alls i mitt liv. Jag låter inte dåliga människor ta plats längre hos mig. Jag kanske inte träffar mina vänner alltför ofta, tyvärr har ingen den tiden idag, men jag vet vilka som är mina vänner (läser de detta så vet de också :D), och det känns också som en stor lättnad.
Med detta vill jag ha sagt att jag önskar att alla ska känna så här. Nyår ger alltid tid för reflektion och Jag tycker det är ett fint ögonblick att faktiskt tänka på året som har gått och vad man själv har åstadkommit. Livet är en bergochdalbana men det är det som är det fantastiska. Som nybliven mamma vill jag att min dotter ska växa upp med ett ännu bättre självförtroende och självkänsla än vad jag hade. Hon ska inte vara rädd utan bara omfamna vad livet har att erbjuda. Ojdå, blev jag för djup?! Nää, detta tror jag att alla föräldrar önskar sina barn:D Gott nytt år alla vackra människor!

Nu får jag fylla i (dvs idag) hur nyårsafton var. Och den var helt perfekt, så som den ska vara när man har barn haha. Så med perfekt menar jag bara i gott sällskap, hemma hos vänner, mat och dans med barnen. Passning där och var, hålla koll på Elena som älskar andra barn och hon blev störtkär i en liten vovve. Och ja, försöka njuta av sista kvällen från 2019.

Här kommer fler bilder från gårdagen. Och jag körde på en klänning som jag har haft två nyårsfester innan!! Bara strumpbyxorna som var nya :DD

Här började Elena ge upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *