Inredning

Ögongodis på väggen

Om ni inte har upptäckt tidigare så upptäck det nu. Med mitt morgonkaffe, scrollar jag mig igenom på Bloglovin’ då det är så roligt att upptäcka bloggar, bilder och annan rolig inspiration. Jag följer A Beautiful Mess som jag en gång blev rekommenderad av en fotograf. Och jag har följt dessa tjejer sen dess. De kommer alltid med nya roliga idéer, ger tips på andra bloggar, konstnärer etc. Idag fick jag uppdatering på en ny konstnär att se över Arielle Vey . Och vilka bilder hon tar! Wow, dessa ska jag helt klart köpa hem till vårt boende. Jag älskar ju färg, är inte helt tänd på det där gråa/vita/tonade, jag tycker absolut det är supersnygga och följer många på Instagram med dessa nertonade konton. MEN färg! Jag dras till färg. Det spelar ingen roll vad som är inne eller ute. Min själ skriker färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *