Kläder&Skor

P.O.P

Jag har inte tänkt köpa mycket nytt till nykomligen i familjen då vi redan har så mycket babykläder. Turen är att vi nu fått reda på att det är en flicka så då kommer mycket att passa 😀 Jag har dock inte kunnat hålla mig för ett nytt set i alla fall. Som ni redan är bekanta med så är jag ju en stor fan av P.OP kläder till barn, just för att de håller så bra kvalité och allt deras bomull är ekologiskt. Jag tycker också om deras ränder, färger och att de har en tydlig linje på vad deras vision är för barnens bästa. De är dyra men deras rea brukar oftast vara bra. Så detta lilla randiga set beställde jag hem nu för en vecka sedan åt bebis nr 2. Jag tyckte om denna gröna färg och tänkte att det passar både tjej eller kille.

Jag har också köpt lite nytt som jag kan ha på mig under graviditeten. Jag kan lägga upp det i ett annat inlägg. Det är svårt att hitta mamma kläder, man vill inte slösa pengar på det. Men det är trots allt 9 månader och även tiden därefter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *