Vardag

Packning…fullt ös!


Här hemma är det fullt ös med tvätt, packning och vi har hunnit med en mysig brunch med pannkakor, de bilderna kommer senare. Sängen ska bäddas med nytvättade lakan så att man kommer hem till ett rent hem. Oj, blev lite mörka bilder men tog bara med telefonen. Som ni ser, jag packar med mig risentas gröt här hemifrån då jag tycker inte det finns den frukosten i Serbien som jag tycker om. Låter lite divigt men efter att ha varit där nere många gånger så lär man sig vad som finns och inte finns. Jag tycker inte om att ändra för mycket av mina kostvanor när jag åker utomlands, får alltid problem med magen och är det inte magen så är det finna på ansiktet av någon konstig anledning. Detta har jag lärt mig med tiden och blivit ännu mer noggrann så att jag kan njuta av semestern. 

OJoj! Denna pretty thing får jag ju absolut inte glömma. Mamma köpte hem den till mig hehe ;P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *