Mode

Passande mammakläder

Jag lovade att lägga upp ett inlägg om lite nytt som jag har införskaffat nu när jag är gravid. Ni som varit eller är där, vet att det är inte helt lätt. Jag sökte senast på Zalando, men skrev oversized skjortor istället för mamma kläder och fick fram dessa två som jag bestämde mig för att behålla. Den ena är visst på lite rea nu. Supersköna, snygga och förhoppningsvis kan jag använda de sen också. Jag hade nog beställt en 34 istället för 36 (om jag inte varit gravid) så är man liten av sig, välj en strl mindre.

Oversized är något jag älskar och tycker det kan kännas så fräscht, elegant men avslappnat. Som ni kanske har förstått så är Zalando mitt absolut första val av alla internetbutiker. Jag tycker kläderna syns bra på bild, de har roliga märken som jag annars inte hade upptäckt samt smidigheten att beställa och skicka tillbaka, har de lyckats bra med.

Jag behöll också ett par jeans som dock är maternity men är väldigt nöjd med dem. Jag har på mig de på bilden men länkar här så kan ni titta på Zalando istället. Syns inte bra på bilden. Jag tog en strl större än vad jag annars hade gjort och det var tur det 😀 Jag har ju självklart blivit lite rundare nu som gravid och även runt lår och höfter, det är ju oundvikligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *