Vardag

Redan torsdag och inte många dagar kvar nu!

Äntligen är julgranen här dock är den inte monterad. Vi behöver göra plats i vår lilla lägenhet eftersom vi påbörjat renoveringen här inne. Alltså känslan att öppna upp granndörren är något jag nog aldrig kommer uppleva igen. Och en enklare flytt kan man ju bara drömma om! Jag njuter av varje steg 😀

Lite halvt ofixad är jag, lämnat Elena på föris och jobb hemifrån men först in och titta på lägenheten. Så kul att planera nytt, ny inredning, vilka färger man vill måla väggarna med etc etc. I vår nuvarande valde vi Stockholmsvit men denna gång vill jag faktist ge mig på färger i behagliga toner. BTW jag älskar mina nya glasögon! Tror faktiskt att detta är första gången då jag verkligen lyckats med mitt glasögonköp på riktigt 😀 Ni som har ni vet!

Julgranen får stå här liten stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *