Vardag

Senaste nytt

Ojoj, vad jag har varit dålig på att uppdatera här! Jag kan väl säga såhär, jag har haft mycket men lite. Förstår ni vad jag menar då? I dessa tider så tycker jag att allt har ställts om. Jobbet förändras, sättet att umgås på har förändrats, ja ni vet. Men jag ska inte skriva om det utan vill mer bara göra en liten färsk återblick på senaste dagarna. Jag är ju väldigt aktiv på Instagram så kan ju vara så att jag då glömmer att skriva här på hemsidan. Emellanåt så känner jag att det blir så mycket. Men nu sitter jag här framför datorn, tidig måndag morgon, kaffe och ska få ner några rader.

Mamma har köpt en Bichon Frisé! Visst är det underbart. Vi alla är förälskade i honom. Hon har döpt honom till Torsten :DD Innan vi fick honom så hade mamma bestämt sig för detta namn och vi alla klagade. Men nu, känns det som en självklarhet.

Det blev en bilfärd upp till Sthlm för att hämta Torsten. Vi var där över Kristi himmelsfärdshelgen. Jag bloggade inte så mycket om detta på insta för det var sånna intensiva dagar. Vi firade även en av kusinernas tre årsdag men kändes så konstigt att inte få träffa alla som an brukar göra. Men vi hade det mysigt ändå.

Alla barnbarnen älskar honom!

Vi ser till att vara ute så mycket som möjligt nu när det är fint väder.

Elena har fått sina första trätofflor som sin mor :PP

Underbara bilder från svärföräldrarnas trädgård skickades i helgen till oss. Längtar att få åka ner till Serbien men det blir nog inget med det i år 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *