Vardag

Sista veckan innan vi flyttar in

Det är flyttkaos här hemma, typ. Jag har börjat packa, tömma och kasta. Tyvärr har jag inte hunnit skriva så mycket här men får göra det lite snabbt. Det ska bli jätteskönt att flytta in i en lite större bostad då vår tvåa är alldeles för liten för oss. Jag tror inte vi hinner måla färdigt Elenas rum så vi får nog ta resten när vi har flyttat in.

(Bild hemma hos mamma från förra veckan. Jag köpte tulpaner till henne och jag tyckte de var så vackra)

Förra veckan sa min barnmorska att jag måste jobba hemifrån nu då gravida är i riskgrupp (dock har gravida varit det innan också men det verkar mer kritiskt nu). Nya regler för oss helt helt enkelt. Så jag får helt ställa om lite till. Jag har jobbat hemifrån rätt mycket men jag måste också gå ut på möten vilket gör det lite jobbigt för mig. Jag måste anpassa och ta digitala möten så mycket det går. Svårt det där:/ Inget mer att skriva om just nu varken något roligt eller smart. Återkommer snart med lite bilder på saker som jag har köpt till Elenas rum! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *