Vardag

Slut för idag

Idag känns det som att det har varit en lång dag men ändå inte. Elena har varit väldigt gnällig hela dagen, fram och tillbaka. Antagligen ont i magen så pysventilen har vi fått använda. Det är sällan som hon har ont i magen men om jag äter något som kan ge magknip så får Elena ont. Vi har kommit på det några gånger så fort dessa dagar uppstår och när vi gått igenom vad jag kan ha ätit. Visar sig alltid vara så. Både hon och jag har varit trötta idag. Vi lyckades i alla fall få en morgonpromenad med en vän till mig för att sedan bara vara hemma resten av dagen och vila fram och tillbaka. Jag har själv försökt att få tid till lite foto och blogga men Elena har krävt väldigt mycket uppmärksamhet idag. Så jag är helt slut nu. Vi hörs imorgon med nya tag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *