Vardag

Snart ett nytt år

Redan Fredag och jag har bara ca två veckor kvar tills jag börjar att jobba. Det har inneburit att inhandla nytt här hemma, dvs kläder! Härlig ursäkt att få shoppa lite hehe ;P Jag hämtade hem lite från H&M, dock behöll jag bara två toppar inklusive denna på bild. Tyckte den satt snyggt och passar både till finbyxor och jeans. Inför det nya året ska jag bli bättre på att lägga upp bilder på kläder och stil. Eller jag ska inte lova för mycket nu men har sett att många följare tycker det är roligt och att de bilderna brukar lyfta besökare på sidan. Måste dock köpa hem en helkroppsspegel! Som sagt, Fredag idag och nu har syrrans flickor varit här nere tio dagar utan sina föräldrar. Syrran körde igår kväll från Stockholm så jag inväntar de med spänning idag. Jag ska se till att laga något gott. Zeinas kitchen verkar ha riktigt mumsiga recept. Vi får se vad det blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *