Vardag

Ta dagen som den är // Take the day as it is

Jag har skrivit det innan och jag skriver det igen och igen och återigen. Jag älskar värmen och sol och allt som har med sommaren att göra, men det är skönt att det är molnigt idag. Jag känner att det behövs en liten paus. Med friska vindar som fläktar så att man kan andas lite bättre. Idag vill jag praktisera lugn yoga för höften, ta bilder och spåna på nya idéer. Men jag har en tendens att vilja göra så mycket samtidigt men det går inte alla gånger. Idag får jag släppa och tillåta dagen visa vad den har att erbjuda. // I’ve wrote it before and doing it again. I love the heat and summer but today it’s really nice that we have som cloudy sky. I need a rest. Today I will just relax and let the day just show what it has to offer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *