Vardag

The big day💍🥂🍾
Jag minns än idag hur storasyster och jag lekte som barn. Vi kunde leka i flera timmar och vara bortom denna värld. I fantasin. Jag kan nog inte räkna på fingrarna hur många gånger vi har gift oss. Ena gången fick hon bära mammas brudklänning, nästa gång var det min tur. Jag minns en stor vit klänning med massa tyll. Jag var alltid lika förälskad i klänningen och tyckte den var helt underbar. Som att titta på världens dyraste juvel. Aldrig någonsin blev vår mor arg. Det viktiga var att hänga tillbaka den i garderoben:)
Idag gifter sig syster på riktigt och det glädjer mitt hjärta så att jag spricker. Jag önskar henne och den blivande mannen oändlig lycka och kärlek❤#kela&damir

Och jag måste hinna fixa mig!!🤗 (på/i Nacka)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *