Vardag

Tidig morgon

Idag känns det som att det varit en riktigt intensiv dag. Jag ställde klockan på fem, gick upp ca 05:20, mediterade 10 min för att samla tankarna och lugnet, väckte Elena, körde henne sedan till föris (tidigare än vanligt) hämtade upp min mamma som skulle opereras idag. Vi körde till Lund där hon tog emot vid käkkirugimottagningen. Stackarn, jag har nog aldrig sett min mamma så rädd och stressad. Jag kände verkligen med henne. Operationen tog ca 90 min, lite längre tror jag. Det var en tuff operation, två kirurger fick göra ingreppet i käken på henne. Jag tänker inte skriva något i detalj här, det är för komplicerat för att förklara men förhoppningsvis inget som blir allvarligt utan bara bättre. Men jag satt i ett rum intill och kunde höra hur de borrade. Ja, jag hörde även stackars mamma skrika till några gånger! Kände hur hela jag ville kasta mig upp och rädda henne från situationen. Helt galet. Men nu sitter jag framför, datorn, ätit sen lunch, får i mig kaffe plus dessa godbitar. Jag köpte de på Apoteket. Wellibites, veganskt godis tillverkat i Sverige. Sockerfritt men smakar godis, innehåller vitaminer och mineraler, kan ni tänka er. OCH endast naturliga färger och smaker. Nu ska jag försöka få lite jobb gjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *