Vardag

Tillbakablick 2017 :D

Det doftar friska vindar! Nu är det 2018 och så härligt. Det jag tänker på varje gång vi börjar i januari är

1; Nya tag – oavsett jobb, träning, hobby, ny frisyr etc.

2; Börja planera årets semester/rar! Vad kan det bli för något spännande i år?

3; Fira födelsedagar – hur roligt som helst ju!

Detta är bara några punkter. Jag har inte lagt några nyårslöften, tycker det är rätt onödigt. Det händer lite nytt detta år för min del. Bara positiva saker såklart. Men jag får avslöja det lite senare. En sak är i alla fall att vi har äntligen köpt lägenhet! Helt underbart. Februari blir vår månad för inflytt.

Det blev inte så mycket bloggande för min del i höstas. Jag kan väl säga så att jag var oinspirerad. Rätt trött på instagram, bilder etc. Det var inte mycket sol 2017, kanske det som gjorde mig trött. Jag har ju missat att lägga upp bilder från bröllopet. Fick ju tillslut vårt album från fotografen, så jag ska se till att lägga upp några här.

Men jag vill blicka tillbaka på några favoritbilder jag tog från förra året.


Påsken


Tur i Köpenhamn


Fruitmania


Slurkande god kräm

En solig dag i Falsterbo


Blev jag 30 år 2017? 😀

Paddlar


Packning inför resan i Augusti – Belgrad!


T
ime to dress up!


Drömmer fortfarande


Egna iphone bilder

Ännu födelsedagsfirande


Årets favoritinköp

Ja, det var nog det. Nu påminns jag om hur roligt det är att ge sig tid för bloggen. Här minns man ju roliga stunder och påminns om kläder man ska använda! Gott nytt år fina, underbara människor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *