Vardag

Tillbakablick 2020

Jag har inte skrivit supermycket under detta år eftersom jag har inte känt någon stor inspiration. Kan det bero på hur 2020 har varit? Kan det vara så att man har blivit mer påverkad av covid-19 än man gärna vill tro? Om det är det ena eller det andra vet jag inte. Med mer tid har jag också fått fundera mycket kring jobb. Jag har länge velat vidareutbilda mig men inte hittat rätt tajming för detta. Jag älskar mitt jobb med vill samtidigt lär mig mycket nytt. Min personlighet är präglad av att få utvecklas och jag tröttnar efter en tid på sådant som jag kan. Där kan min nuvarande yrkesroll vara rätt platt.

Det jag har gjort som många andra, är att jag har sökt kurser men det är väldigt många sökandes i år (sökte dock redan för två-tre år sedan men det har inte riktigt landat rätt). Till våren sökte jag två nya kurser men fick bara plats som reserv…så tråkigt. Det var otroligt många sökandes, och chansen att få plats är väldigt liten då jag inte tror att så många kommer att hoppa av. Men jag tänker söka igen, för jag är bara 33 och känner att jag vill fylla på min kunskapsbank och utvecklas. Mäklaryrket har varit jag nu i många år men känner att det hade varit så roligt att få testa vingarna. Vi får se vart det landar, men är ni inte fler som tänker såhär efter många års arbete??

Trots att året varit annorlunda så ska jag ändå försöka göra en liten tillbaka blick på roliga ögonblick och som fått mig att må lite extra bra!

Självklart börjar vi med en bild från årets start! Nyårsfirandet från 2019 till 2020.

Ett roligt ögonblick dagen efteråt nyårsafton, potträning som har gått sisådär i år 😛 Tyckte denna bild var lite rolig att ta med då jag själv pratade i telefon här hehehe

Bild som jag hittade i telefonen, Elena hade somnat här. Lite roligt att se hur hon typ en gång lyckats somna så!

Innan pandemin fick sitt utbrott här hemma så fikade vi mer. Jag saknar verkligen de där fika stunderna. Bara att få sitt och avnjuta en stunds vila med en kopp kaffe, trevligt sällskap och en kaka. Jag uppskattar verkligen fika stunderna just nu. Det har för vår del inte blivit av som tidigare. Låter som ett i-landsproblem men så ser vår verklighet ut här hemma.

Sen var det dags för min nya arbetsplats, kick off uppe i Sthlm samtidigt som min syster fyllde 35 och jag tog en på en dagsspa efter kickoffen.

Syrran fyllde 35 år så jag tog henne på Spa ute i Nacka. Vi hade en superhärlig systerdag!

Lite bilder som jag tog hemma.
Vi kom iväg en snabb tur till Sthlm under våren. Mamma köpte en hund men efter en månad fick hon panik så den sålde hon. Tråkigt för oss:(

Denna lilla tjej fick en wobble board som verkligen kommit till nytta!

Jag har fått förmedla några fina bostäder under 2020 😀
Vi åkte på semester under juli månad ner till Serbien och en vända till Kroatien. Det gick bra 🙂

Sen kom hösten:) Vi var på ett dop hos våra vänner.

Lilla prinsen som blev döpt!
Ute på cykeln.
Firade mannens födelsedag, 34 år! Älskar denna person obeskrivligt mycket…Kliché men sant, min livs kärlek 😀
Annat inköp detta år 😀 Loafers från Unisa, finns på Zalando. Supernöjd med deras skor, tror de är från Spanien 😀 Haft skor från de tidigare och tycker att de har bekväma skor och bra kvalité.
Hisselfie, tyckte jag lyckades med håret så j*%la bra!

Firade mammas 60 års dag!
Vi åt på Södra station, jäääättegott!
Fick umgås med systerbarnen, oj vad vi saknar dem.
Tyckte vi skulle matcha med våra jackor!
Köpte matchande strumpor på fars dag haha kanske inte så viktigt foto men kul!
Byte av glasögon 🙂 Dessa gamla åkte ner i lådan.
Sålde av lite möbler här hemma
Sålt/köpt lägenhet!
Fina presenter fick hon. Docksäng från Sebra.

Ja, så har året sett ut och massor däremellan. Intressant att se att vissa små enkla saker, eller stunder är värda att uppskatta mer. Vi har kanske inte rest på pampiga lyxresor detta år, gått på finfina middagar varje månad eller någon stor glammig fest som jag kan dela med glitter och glamour. Men vi har haft det bra, precis som det ska vara 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *