Vardag

Uppdatering från dagarna som har gått

Det har varit lite intensivt, vissa dagar hinner man inte med så mycket som man hade tänkt sig och då blir det att jag inte hinner ladda upp bilder samma dag. Men det gör ju inget för ni väntar ju med spänning;) Det är redan Torsdag och denna vecka har flugit förbi. Vi har inte gjort jättemycket men medan Elena har sovit så har jag försökt få tid att finslipat på hemsidan och jobba på min nya tjänst som jag snart ska berätta om. Superroligt!

Jag lyckades börja lite med vårstädningen, eller i alla fall få ner mina vår- och sommarkläder. Det är det roliga jobbet! Och ännu roligare är att snart passar allt igen, wohooo! Jag sparar pengar på nytt (okej, kanske köper jag något nytt, måste man ju;)). Men balkongen fick sig en städning också. Nu ska vi bara få dit några snygga och BEKVÄMA möbler. Viktigt att det är mysigt på balkongen annars vill man ju inte sitta där.

Inte meningen att gömma ansiktet. Tog en snabb bild och upptäckte det så då blev det en till…

Jag var överlycklig i Tisdags att lyckas promenera med Elena i bärselen. Hon har inte tyckt om den från start men jag ger mig inte. Det är så mycket enklare än att hålla på med vagnen hela tiden. Men tror nog att hon kan komma att tycka om den mer och mer. Vi lyckades igår igen att bege oss u på en promenad och hon i bärselen. Så vi håller tummarna nu!

Fick i mig lite fika igår som mamma hade med sig häromkvällen, mumsigt gott från Kaka på Kaka ute på Limhamn. Men nu kallar Elena så jag kan inte skriva mer. Hörs sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *