Vardag

Vad helgen har erbjudit

Fredag kväll blev det en middagskväll, var nära på att skriva utekväll, men alla är vi föräldrar så middag är det man orkar med just nu :PP Supermysigt på MJ’s i Malmö och verkligen nöjd med maten. Vi hade så trevligt att vi faktiskt glömde ta bilder på oss allihopa. Blev bara några snabba bilder i början för att sedan lägga telefonerna åt sidan och njuta av kvällen.

På lördag fick jag tid att umgås med syrran nu när hon var nere från Stockholm. Eller rättare sagt hon kunde passa på att umgås med Elena då morfar passar kusinerna nu i två veckors tid. Vi hamnade sen på Chill out på kvällen, bara mamma, syrran och jag. Det var längesedan det bara var vi tre. Väl behövligt och då jag fyller år idag så fick jag lite fina presenter 😀 Idag kommer min bästa väninna över för lite lunch och så får hon träffa Elena eftersom även väninnan min bor i Stockholm. Pust…hur ska man övertala sina nära att flytta hem till Malmö igen?

Lite rosé tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *