Kläder&Skor

Vad jag köpte från julrean till Elena

När julrean startade strax efter julafton såg jag till att beställa hem vinterjacka och en ny overall från Mini Rodini till Elena. Detta för att de rear ut ytterkläderna så pass bra, upp till 50% och de tar slut jättesnabbt! Eftersom detta är så dyrt men behövs till barnen och är inget att kompromissa med, så beställde jag hem jacka och overall. Ni har redan sett henne lite i den blommiga puffjackan. Den är egentligen lite stor men det är nästa storlek som hon går över i. Och efter att ha använt/fortfarande använder en hel höst/vinter hennes overall från Mini Rodini så är jag säker på att dessa kommer passa även till hösten/vintern 2021/2022. De håller verkligen fin kvalité, stora i storlekarna och inte minst, en fröjd för ögat. Jag menar, vem älskar inte detta klädmärke åt barnen?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *