Vardag

Vakna upp i lugn och ro

Eftersom jag är den enda som vaknar tidigt just nu så får jag ju se till att göra det mysigt för mig. Det är fortfarande mörkt när man vaknar och det kommer ta ett litet tag till innan det börjar bli ljust igen. Men tills dess vill jag tända ljus, mysa lite innan jobb, lyssna på en härlig pod när jag sminkar mig (ibland nyheterna) och bara omfamna en ny dag. Jag har aldrig tyckt om att stressa på morgonen, hatar det! Det är bättre att gå upp en halvtimme/timme tidigare och börja dagen bra. Jag ser ingen anledning att stressa. Och då tänker ni, vänta tills Elena börjar på förskolan haha. Jaja det förstår jag men då får jag bara se till att gå upp tidigare än henne 😀 Vi kan gå tillbaka till detta inlägg när det väl är dags så får vi se vad jag skriver då.

Jag skulle vilja nämna att jag har ändrat alla mina menyer och kategorier till svenska. Jag har tänkt på detta länge men inte tagit tag i. Jag skrev ju ett tag på engelska men kände att det kändes aldrig rätt och jag kunde inte få ut vad jag ville i min text. Samtidigt så har jag haft svårt att placera vilken publik jag vill nå ut till. Men senaste tiden har jag äntligen fått rätt på saker och ting när det kommer till bloggen. Efter nästan sex år (borde räkna bort två då jag fick hjälp med egen domän 2016) så börjar jag komma till rätta, galet va! Men det tar tid att veta vad man vill ibland och vad ens visioner är när man börjar med något som tex en blogg. Jag hoppas att ni som följer mig ska fortfarande känna er som hemma här och skriv gärna till mig önskemål om vad ni vill se mer av. Jag har i alla fall bestämt mig för att dela med mig mer om mitt jobb. Inte bara fina bilder av bostäder men även tankar kring yrket, karriär och råd. Jag har lagt in en ny meny just om detta som heter Mäklare . Kul va! Oj, nu tickar klockan. Kram 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *