Vardag

Värme

Det är galet! Har vi samma värme som förra sommaren? Det känns verkligen som det. Jag ville ta oss ut nu på dagen för att bade men det är alldeles för varmt att gå ner till vattnet. Så jag fyllde Elenas balja, ut på balkongen och hon fick sig ett litet bad. Sen lyckades vi somna till lite efter lunch, så skönt! Det blir en tur ner ikväll igen för ett kvällsdopp. Behövs verkligen i denna värme.

Imorse somnade hon på golvet istället för sängen och hon gjorde likadant efter lunch. Sängen är ett big no just nu….

Själv känner jag mig på trött och pigg samtidigt. Både mannen och jag har kört detox denna vecka, inte klara än. Det är bara fem dagar för att boosta kroppen lite och få igång ämnesomsättningen bättre. Jag tycker det är bra att köra så några gånger per år. Det känns som att kroppen startar på nytt och är faktiskt jättebra om man har fastnat i sin träning. Dock går jag här hemma med magont pga mens och trötta ögon. Men jag får glädja mig åt att jag får på mig mina sommarkläder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *