Vardag

Vi hade lite fredagsmys

Det blev ett recept från Zeinas kitchen igår kväll, en colombia kycklinggryta dock glömde jag ta bilder för jag var lite stressad att bli klar. Men här är länken till receptet, superenkelt och gott. Vad gjorde vi mer? Jo, drack lite vin, såg till att pynta vår gran till klassisk julmusik, eller för mig är det Mariah Carey som gäller när det är jul. Hennes bästa julskiva någonsin som vi har lyssnat på sedan vi var barn. Så på med All I want for Christmas i högtalarna, då blir det riktigt mysigt.

Vi försökte även ta fina bilder men de blev som de blev. Jag la upp en del på instastories igår så kika där.

Här nedan är nu från imorse. Vi vaknade runt sju och det var faktiskt riktigt mysigt att få se julgranen lysa upp vardagsrummet. Det jag kom på igår är att vi har ingen stjärna på toppen! Upptäckte bland julkulorna att jag aldrig köpte förra vintern så jag ska se till att bege mig ut nu när jag ska inhandla sista julklappar. Måste ju finnas en stjärna på toppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *