Vardag

Vi kom iväg tillslut

Idag har vi ätit gott igen, trots tråkiga förkylningar, halsont och feber så har vi haft det mysigt. Vi har varit ute hos pappa och hans sambo och firat mer jul. Syrran och hennes familj var också där. Jag känner mig sjuk igen med halsont och frossa så jag orkar inte skriva så mycket ikväll. Vi var tvungna att ta en promenad igen med Elena för att hon skulle somna. Det tog en timme, och jag med min förkylning eller vad det är, ja det tog på mina sista krafter för dagen. Vi tog bilder men ska jag vara helt ärlig, de blev int så bra. Barnen var gnälliga och ville inte, det blev suddigt, en tittade ner och en upp av oss vuxna. Ja ni fattar. Men jag känner också att ibland vill jag hålla det privat 🙂 Nu önskar jag god kväll och jag har kurrat ner mig i soffan för att avnjuta film och varmt te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *