Vardag

Viktig måltid är frukost

Att gå upp på morgonen, det är helt tyst och man är med sitt egna sällskap. Det är kvalitetstid för mig. Jag älskar frukost. Bästa måltiden tycker jag. Doften av kaffe kallar på mig. Nej, nu ska jag inte drömma er bort. Men det är söndag och jag njuter ännu mer av att fortfarande ha kunnat vara ledig på helgerna över sommaren. Så jag insuper varje ögonblick att göra det som en fånga-dagen-dag, om ni vet vad jag menar. Att ge mig den lyxen är perfekt. Att hinna med frukost, det är sällan jag missar min frukost oavsett. Kanske inte en fin dukning mitt veckan. Men det har alltid varit en regel för mig. Kanske från barndomen, då skulle vi alltid samlas framför matbordet innan man gick åt sitt håll. Kanske sitter det i från uppväxten? Jag ska lära mina framtida barn detta!

/The best thing is the breakfast and going up early with just yourself. That is me quality time:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *